چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی


-متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.

 

/ 3 نظر / 41 بازدید
مهسا

سحر!!!!!!!!!!!!!!! الچح بابا. ربوم هاردیدی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ولی نه خدایی خوب بود . در آینده به دردم شاید بخوره[قلب][نیشخند][قلب][نیشخند][نیشخند][قلب]

مریم و معصومه

سلام مدتی است که کمی سرمون شلوغه برا همین کم ژیداییم ببخشید از اینکه یادمون هستید ممنون