خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۸:٢٥ ‎ق.ظ روز شنبه ٢ آذر ۱۳۸٧

شیرینی قرابیه گردویی

 

موادلازم:

پودر قند 150 گرم - روغن جامد 150 گرم- آرد 250 گرم-گردو چرخ شده 100 گرم- پودر هل یک قاشق مرباخوری-خلال پسته و بادام مقداری.

 

طرز تهیه:
شکر و روغن را با هم‌زن هم می‌زنیم تا بصورت کرم لطیفی در بیاید. بعد آرد را به تدریج با آن مخلوط کرده، در انتها پودر هل و گردو چرخ شده را به مخلوط اضافه می کنیم و ورز می‌دهیم. سپس خمیر را به قطر یک سانتی‌متر باز کرده و با پشت استکان قالب می‌زنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم, می‌چینیم. و روی شیرینی ها خلال پسته و بادام می پاشیم .
سپس به مدت بیست دقیقه داخل فر می گذاریم تا بپزد .
وقتی از فر خارج کردیم ، می‌گذاریم خنک شود و بعد از کاغذ جدا کرده و در ظرف می‌چینیم.





کلمات کليدي :انواع شیرینی