خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۸:٥۳ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٢٧ آبان ۱۳٩۳

اگر ترشی کپک زد...

بحث آلودگی ترشی‌ها به کپک زدن آن‌ها برمی‌گردد. زمانی که شما کپک را روی ترشی مشاهده کردید، باید بدانید که این کپک قابل‌مشاهده، از میلیون‌ها یا حتی میلیاردها میسلیوم کپک تشکیل شده است.

از این رو، خریدن یا خوردن این نوع ترشی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. از آنجا که مصرف‌کننده خانگی قدرت تشخیص بیماری‌زا بودن یا نبودن کپک‌ها را ندارد، باید هر نوع مواد غذایی کپک‌زده را کاملا دور بریزد. ترشی هم حاوی سرکه مایع است و امکان انتشار کپک‌های بیماری‌زا در تمام آن وجود خواهد داشت.

نکته دیگر هم اینکه طعم و بوی ترشی در موارد زیادی می‌تواند نشان‌دهنده سالم و تازه بودن یا نبودن آن باشد.





کلمات کليدي :دانستنیهای لازم برای خانه و آشپزخانه و کلمات کليدي :سلامت و کلمات کليدي :گوناگون و کلمات کليدي :چند نکته مهم در پخت و پز