خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۸:٢٥ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٩ آبان ۱۳۸٧

 کوکوی ماهی

 

لبخند اگر شما هم به خاطر طعم و بوی ماهی از خوردن آن امتناع می‌کنید، بهتر است روشهای دیگر پخت را نیز امتحان کنید . مثلاً وقتی  ماهی را به حالت خردشده به همراه مواد طعم‌دهنده طبخ می کنید و کوکو می پزید طعمی خاص به آن داده و بوی بد را از بین می برد . دیگر حتی بوی بودارترین ماهی‌ها را نیز احساس نخواهید کرد. بنابراین به خاطر طعم آنها از خوردن این پروتئین حیوانی پرخاصیت صرف‌نظر نکنید و با روشهای گوناگون پخت اعضای خانواده را به خوردن ماهی تشویق و علافه مند کنید .لبخند


مواد لازم:

سیب‌زمینی نیم کیلو - فیله هر نوع ماهی دلخواه نیم کیلو - گشنیز خردشده۲ قاشق سوپ‌خوری- آب لیموترش تازه ۲ قاشق چای‌خوری- تخم مرغ 3عدد- نمک و فلفل و ادویه جات به میزان لازم- روغن مایع مخصوص سرخ کردن 5 قاشق سوپ‌خوری.


طرز تهیه:

سیب زمینی ها را در آب و نمک آبپز نموده و پس از پوست کندن ، آنها را رنده کنید . فیله ماهی را ریز خرد کرده و یا چرخ کنید . در کاسه ای ماهی چرخ شده ، آبلیمو ، نمک ، فلفل ، ادویه جات ، گشنیز را مخلوط کنید . سپس سیب زمینی رنده شده و تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد به خورد هم روند. روغن را در تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید (روی حرارت متوسط )تا داغ شود. سپس موادمان را داخل تابه بریزید و صاف کنید ، وقتی یک روی کوکو سرخ شد. آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. بعد که دو طرف سرخ شد در ظرف مخصوص چیده و با لیمو ترش و گوجه فرنگی و خیارشور و جعفری و یا ... تزیین نموده و به سفره آورید.





کلمات کليدي :آشپزی و کلمات کليدي :انواع کوکو