خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ٤:٠٤ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢٧ آبان ۱۳۸٧

کرم پرتقال

مواد لازم :

پودر ژلاتین 5/1 قاشق سوپخوری ، شکر 1 پیمانه ، خامه 1 پیمانه ، آب پرتغال 3 پیمانه ، پوست پرتغال رنده شده یک قاشق چایخوری ،مغزیک عدد  پرتغال ،  آب 1 پیمانه .


طرز تهیه :

آب را با پودر ژلاتین مخلوط کنید تا کاملاً ژلاتین حل شود ( از ورق ژلاتین هم می توان استفاده کرد ). در ظرف دیگری آب پرتغال و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب پرتقال حل شود . سپس محلول ژلاتین را به آن اضافه نموده و از روی حرارات بردارید . بعد پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و بکذارید تا کمی خنک شود . سپس با همزن برقی هم بزنید . خامه را نیز در ظرف جداگانه ای هم بزنید سپس به داخل مواد اضافه کنید ، مجدداَ با همزن برقی هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند و صاف و یکدست شوند.

وقتی کرم آماده شد،  مغز پرتغال را در ته ظرف مخصوص دسر بچینید و کرم را روی انها بریزید. یک روز تمام در یخچال نگه دارید تا کرم خودش را بگیرد . وقتی کرم کاملاً خودش را گرفت ظرف دسر را یک لحظه کوچک برای چند ثانیه در آب گرم قرار دهید و بلافاصله بر روی ظرفی که در نظر گرفته اید برگردانید . بعد به سلیقه خود ان را تزیین کنید.





کلمات کليدي :انواع دسر