خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۳:٥٧ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٥ آبان ۱۳۸٧

نحوه جلوگیری از فاسد شدن میوه ها در یخچال

 

معمولاً  وقتی میوه ها را در قسمت جا میوه ای پایین یخچال قرار می دهید بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده و خراب می شوند .علت آن هم آبی است که بتدریج در جا میوه ای جمع می شود و همچنین دلیل دیگر نیز رطوبت دائمی یخچال است .


 
برای جلوگیری از فاسد شدن میوه ها بهتر است یک قطعه اسفنج چه طبیعی وچه مصنوعی را در جامیوه ای قرار دهید ، رطوبت و آبها را جذب کرده و مانع کپک زدگی میشود .