خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۱:٥٤ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٥ آبان ۱۳۸٧

نوعی از کوکو سبزی

 


توجه فرمایید در پخت این کوکو ، سبزیجات حتماً تازه باشند و از سبزی فریز شده و یا خشک شده استفاده نشود.


مواد لازم

روغن مایع و یا زیتون 3 قاشق سوپ‌خوری - فلفل دلمه‌ای قرمز یک عدد بزرگ - زیره سبز یک قاشق چای‌خوری - تره‌فرنگی حدود 450 گرم ( تقریباً 3 عدد ) - اسفناج150 گرم- تخم‌مرغ بزرگ 3 عدد- ریحان خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری- جعفری خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری- نمک و فلفل به میزان کافی.
 

طرز تهیه:

در ماهیتابه ای که روغن را داغ کرده اید ،  فلفل دلمه ای را که از قبل به صورت نگینی خرد کرده اید را با حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا سرخ شود . در این مدت زیره را نیز اضافه کنید . سپس تره فرنگی را که به صورت خلالی خرد کرده اید  را به مخلوط فلفل و زیره اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعدی اسفنجاج خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بپزند. در کاسه ای تخم مرغ ها و نمک ، فلفل ، ریحان ، جعفری را مخلوط کنید . موادی را که داخل ماهیتابه سرخ کرده اید به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند . سپس داخل ماهیتابه دیگری روغن زیتون ریخته و وقتی روغن داغ شد مواد آماده شده را داخل آن بریزید و صاف کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا کوکو بپزد و سرخ شود . وقتی سطح زیرین سرخ شد کوکو را چند تکه برش داده و تکه ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود و یا این که درداخل فر قرار دهید. فقط مواظب باشید کوکو قهوه ای رنگ نشود یا به اصطلاحی نسوزد . وقتی دو طرف کوکو سرخ شد آماده سرو است.





کلمات کليدي :آشپزی و کلمات کليدي :انواع کوکو