خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۸:٤۱ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ اسفند ۱۳۸٩

سیز کردن سبزه عید با استفاده از گندم ، جو ، ماش ، عدس


روش دوم : 

 برای سبز کردن سبزه،  گندم ،جو ،ماش و عدس هر کدام را که خواستیم خیس کرده یکی دوشب . چند بار آبش را عوض می کنیم تا ترش نشود بعد از اینکه کمی جوانه بسیار کوچک در آورد داخل دستمال نخی مرطوب نگهداری می کنیم تا جوانه در آمده و نوک آن کمی سبز شود .مرتب دستمال را بااسپری نم دار می کنیم .بعد کف ظرف مورد نظر را ماسه تمیز و شسته و یا پنبه ریخته و جوانه ها را به ظرف منتقل می کنیم  روزی ۱-۲ بار روی سبزه اسپری میزنیم  مواظب باشید که  آنقدر اب ندهید که اگر ظرف رو کج نگه داریم اب کنار ظرف جمع شود.





کلمات کليدي :سبزه هفت سین