خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ٤:٠٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٥ آبان ۱۳۸٧

کوکوی برنج

 

لبخند******خانم های محترم خانه دار توجه توجه

برنج از شب مانده را دور نریزید*******لبخند

 

برای پخت این غذا می تونید از برنجی که از وعده های غذایی قبلی باقی مانده استفاده کنید . با این کار هم صرفه جویی کرده اید و هم غذایی متنوع تهیه نموده اید.

 

مواد لازم

1-  برنج پخته 5 استکان پر
2-  زرشک یک قاشق غذاخوری
3-  تخم مرغ ۲ عدد
4-  کمی زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه دلخواه و در صورت تمایل یک قاشق چایخوری زیره ی سبز ساییده
5-  نمک به مقدار لازم
6-  زعفران حل شده مقداری

۷- روغن برای سرخ کردن

 


طرز تهیه :

ابتدا برنج پخته شده را  داخل مخلوط کن بریزید و بگذارید حسابی نرم شود ، یا با استفاده از چرخ گوشت برنج پخته شده را چرخ کنید . سپس درون  یک کاسه تخم مرغ ها و ادویه جات را با هم مخلوط کنید و برنج نرم شده را اضافه کنید و زعفران را برای خوش رنگ شدن بیفزایید. دقت کنید  اگر گلوله شده باشد با پشت چنگال بازش کنید. در مرحله بعدی زرشک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر مایع شل شد، کمی دیگر برنج اضافه کنید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کنید و یک کاسه آب کنار دستتان بگذارید، دستتان را به آب بزنید و از مایه بردارید و صاف کنید. بعد سرخ کنید، وقتی یک طرفش سرخ شد برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ کنید . در طول پخت حرارت را ملایم نگاه دارید تا کوکو نسوزد . با کمی خیارشور ، جعفری خرد شده ، گوجه فرنگی و یا... تزیین کرده و آماده سرو نمایید.





کلمات کليدي :آشپزی و کلمات کليدي :انواع کوکو