خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۱:٥٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸٩

 نحوه گرفتن تلخی بادمجان

 1-بادمجان ‌ها را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید.

 2-اگر تخم زیاد دارد، آن ها را در بیاورید.

3-روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان ‌ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید.

4-پس از یکی دو ساعت آن ها را بشورید و خشک کنید.

5-حال بادمجان‌ ها را سرخ کنید و مطمئن باشید دیگر تلخ نیستند.





کلمات کليدي :چند نکته مهم در پخت و پز و کلمات کليدي :گوناگون