خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ٩:٠٠ ‎ق.ظ روز شنبه ٢ امرداد ۱۳۸٩

طرز تهیه لواشک با زردآلو

 

برای درست کردن لواشک زردآلو باید زردآلوها را شسته و هسته های  آنها را جدا کنید. بعد با کمی نمک بپزید. وقتی کاملاً پخت،  آن را از صافی رد کنید تا پوست آن کاملاً جدا شود . توجه داشته باشید که سوراخهای صافی به اندازه ای باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند فکر می کنیم آبکش مناسبتر باشد . بعد آن را درون سینی که کمی سطح آن را چرب کرده اید پهن کنید. توجه کنید که قطر آن نباید زیاد باشد. سپس سینی لواشک  را جلوی آفتاب قرار دهید. کمی که روی آن گرفت یک نایلون تمیز یا سفلون روی آن بکشید تا میکروب و گرد و غبار در آن نفوذ نکند و حشرات روی آن ننشیند . بعد با خیال راحت جلوی آفتاب قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد و خشک شود .

برای تهیه لواشک سایر میوه ها هم ، با این روش استفاده کنید .





کلمات کليدي :گوناگون و کلمات کليدي :چند نکته مهم در پخت و پز