خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۱٢:٠٦ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٠ مهر ۱۳۸٧

شیرینی خشک دو رنگ

آموزش شیرینی خشک دو رنگ

مواد لازم :

آرد ۴ پیمانه - پودر قند یک پیمانه - روغن یک پیمانه - وانیل ۴قاشق چایخوری - پودر کاکائو ٢ قاشق چایخوری - نمک یک قاشق چایخوری 

طرز تهیه :

در ابتدا روغن ، پودر قند و وانیل را هم میزنیم تا لطیف و یکدست شود، آرد و نمک را الک کرده و اضافه می کنیم و تا موقعی که به دست نچسبد و یا متلاشی نشود ، ورز می دهیم . سپس خمیر را نصف می کنیم و نیمی را ساده گذاشته و نیم دیگر را با پودر کاکائو مخلاوط می کنیم تا به رنگ قهوه ای دربیاید، بعد روی خمیرها را پوشانده و چند ساعتی منتظر می مانیم تا خمیر خودش را بگیرد. سپس خمیر ساده را روی کاغذ روغنی به اندازه ١٠*١٠ باز می کنیم و خمیر شکلاتی را نیز به همین ابعاد روی خمیر ساده باز می کنیم بعد به صورت رول می پیچانیم و به مدت ١۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم ، بعد از درآوردن از یخچال خمیر رول شده را به ضخامت نیم سانتی متر می بریم و با فاصله بر روی سینی فر می چینیم و در طبقه وسط  فر که از قبل روشن و گرم کرده ایم می گذاریم . بعد از ١۵ الی ٢٠ دقیقه سینی را از داخل فر در می آوریم و بعد از ۵ دقیقه که خنک شد شیرینی های دو رنگ آماده برای خوردن است ، با سلیقه خود می توانید در ظرفی چیده و تزیین نمایید.

 





کلمات کليدي :انواع شیرینی