خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ۱٠:۱٩ ‎ق.ظ روز شنبه ٢٠ مهر ۱۳۸٧

آموزش شیرینی فندقی شکلاتی

مواد لازم :

کره ٢/١ پیمانه - شکر یک پیمانه - آرد ٢ پیمانه - تخم مرغ ٢ عدد- شکلات تخته ای ١٠٠ گرم - فندق خرد شده یک پیمانه - پکینگ پودر ١قاشق چایخوری - وانیل۵/١ قاشق چایخوری - نمک ١قاشق چایخوری.

طرز تهیه :

ابتدا کره و شکر را با همزن می زنیم تا به رنگ کرم درآید و کش بیاید سپس آرد و نمک و پکینگ پودر و وانیل را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم ، شکلات تخته ای را رنده کرده همراه با فندق خرد شده به مواد می افزاییم و هم می زنیم ، مواد که با هم خوب مخلوط شدند به وسیله قاشق سوپخوی گلوله هایی از خمیر به اندازه گوجه سبز درست کرده و داخل سینی شیرینی پزی می گذاریم . سپس در طبقه وسط فر که از قبل با ٣۵٠ درجه فارنهایت گرم نموده ایم ، قرار می دهیم بعد از ١٠ الی ١۵ دقیقه از فر درآورده و پس از اینکه خنک شد،بعداز۵دقیقه از سینی برداشته و در ظرف مورد نظر می گذاریم و با سلیقه خود با پودر پسته و یا هر چیز دیگر تزئین می کنیم . خوشمزه





کلمات کليدي :انواع شیرینی