خانه داری به سبک دیجیتالی



نويسنده : کدبانوی دیجیتالی ; ساعت ٢:٤٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸٧

رولت خرما

مواد لازم :

کره ۴/٣ پیمانه - تخم مرغ ١ عدد - پودر قند ٢/١ پیمانه - شیر ٢/١ پیمانه - آرد ٢ پیمانه - خرما یک قوطی- مغز گردو ٢/١ پیمانه - کنجد ۴/١ پیمانه .

طرز تهیه :

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم ، کرده و پودر قند را با همزن زده و سپس زرده تخم مرغ را اضافه نموده و هم می زنیم تا کش بیاید و کرمی شود ، شیر را اضافه نموده و آرد را کم کم می افزاییم و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد . سپس هسته خرماها را درآورده و داخل آنها مغز گردو قرار می دهیم ، بعد خمیر آماده شده را به قطر نیم سانتی متر باز کرده و به شکل مربع های کوچک برش می دهیم و خرما را داخل آن گذاشته و می پیچانیم . سفیده تخم مرغ را با چنگال می زنیم و رولت های تهیه شده را به آن آغشته می کنیم و داخل کنجد می غلطانیم ، سپس در سینی چرب شده فر قرار داده و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت روشن کرده ایم به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا خمیر طلایی شود سپس از فر در می آوریم .  پس از خنک شدن آماده سرو شدن است.





کلمات کليدي :انواع دسر